Kære forældre,

for at forbedre kontakten mellem skolen, elever og forældre er vi her på skolen begyndt at bruge Lektieplan og erstatter hermed vores lektienet.

Lektieplan er et simpelt og overskueligt værktøj, som kan kommunikere beskeder ud til forældre og elever via internettet. Med få museklik kan I som forældre følge med i barnets skolegang og dermed få mulighed for at støtte børnene på bedste vis, mens vi som lærere får vished om, at alle beskeder nemt og hurtigt når frem til rette modtager.

Alle kan benytte Lektieplan helt gratis. Det eneste, der kræves er en pc med internetforbindelse. Klassernes egen informationsside finder I på adressen www.lektieplan.dk eller ved at trykke på billedet for oven.

Det bedste udbytte af Lektieplan får I som forældre ved at tilmelde jer den gratis e-mailservice. Klik på linket "Få meddelelser om nye lektier og beskeder via e-mail her" straks efter at I har valgt skole. Derefter vil i på den af jer oplyste e-mailadresse få tilsendt en mail, hver gang der er givet nye lektier for, eller der er andre nye meddelelser til klassens forældre. Har I mere end én e-mailadresse, kan proceduren gentages efter behov.

Bjørn