Årets første Ejdercafe
Idag kom Elke og Jørg forbi med deres redningshunde. De fortalte fakta om redningshunde og hundene viste eksempler på hvad de kan.
Spændende fortælling både for små og store.  Vi fik lækker kage og småkager og varmet os lidt op med kaffen bagefter.
Næste Ejdercafe er den 11. februar. Her står børnehaven for programmet.

26.november med JULEBAGERI
I dag bagte vi fine småkager til julen. Bianca Achtert havde forberedt dejene og børnene rullede ud og pyntede med farvet glasur bagefter.
Næste Ejdercafe er i det nye år. Vi ses den 14.januar, hvor vi får besøg af nogle dygtige hunde.
Der blev trommet så ørerne rystede.
Vi siger mange tak til Marcus for en dejlig eftermiddag med mange rytmer.
Der kom mange både børn og voksne, som trommede med af hjertets lyst.
Næste gang laver vi mad på bål og det er den 29. oktober på skolen.

I Ejdervikings lokaler havde vi en dejlig eftermiddag med bogbus og aktiviteter på vandet. De, som ikke var på vandet, fik sig en snak over en kop kaffe. En lille is til afslutning på sæsonen var der selvfølgelig også.
Næste Ejdercafe er den 27. august på skolen igen, hvor vi planlægger den kommende sæson.
På badebroen kan man også nyde livet!