Ny sæson i Ejdercafeen

Kom til vores planlægningsdag mandag den 18. September. 2017
Gode ideer må gerne medbringes !
Bogbussen kommer som sædvanlig kl. 14.30 og bliver 1 time.

Så blev det tid til sæsonafslutningen. Rigtig mange dukkede hos Ejderviking enten for at få sig en sejltur eller en snak med andre.
Elkes kage smagte som altid og småkager, kiks og is var med til at forsøde dage.
Vi mødes til planlægning af den næste sæson den 18. September på skolen.

Mini-olympiade

Denne gang havde vi Anja ( fra SFO-en) og hendes mand Theo til at lave små lege for små og store. Vi var ca 16 der kæmpede hårdt i varmen og med varmen. Nye besøgende er også altid velkomne og i dag var der nye gæster, som vi håber kommer igen.
Næste og sidste Ejdercafe før sommerferien er som altid i Ejderviking og det er den 17. juli til sædvanlig tid.

Flotte kunstværker
Idag den 15. maj lavede Katrin og Ralf det muligt for os at lave farveslyngning.
Og både børn og voksne havde lyst til at prøve.

Dolas dukketeater på besøg
  Otte børn og nogle forældre nød Dolas dukketeater i Førskolelokalet. Resten sad i køkkenet og fik kaffe og kage og en snak om alt og ingenting.
Næste Ejdercafe er den 20.februar.
Julebagningen er klaret
I dag blev der bagt rigtig mange småkager og bygget kiksehuse og igloer. Alt var forberedt og lige til at gå i gang med.
Se her hvad Marlene fra 1.klasse har fremstillet!!
Næste gang mødes vi til Dolas dukketeater den 23.januar.

Mad på bål - et hit.

I dag måtte vi klare Ejdercafeen uden vores bogbus. De måtte sige fra pga sygdom.
Der var varm suppe, snobrød og æblets, som gjorde godt i kulden.
Vi ses til julebagning den 12.december på skolen .

19.september og vi planlægger.

Så er Ejdercafeen i gang igen .
Året blev planlagt - kaffen og kagen var også tilstede - og børnene brugte "flittigt " bogbussen.