Sponsorløb

Som noget nyt har Hans Helgesen-Skolen og Frederiksstad-Drage Daginstitution afholdt sponsorløb sammen.

Det var den 7. april, og der blev løbet mange kilometer af såvel vuggestue- som børnhave- og skolebørn samt nogle flittige forældre og bedsteforældre.

Formålet er den gode fælles oplevelse på tværs af alder og kunnen, som blev afrundet med, at selveste Bamsemor fik lov til at deltage.

Daginstitutionen arbejder meget inspireret af »Fri for mobberi«, hvor Bamsemor er den, som passer på alle store som små.

En børnehavemor var så flittig og har syet Bamsemor-dragten, som blev til et genkendeligt highlight - stor tak for engagementet!

Flittige løbere

Vi var heldige, at der kun faldt et par dråber regn denne dag, så løbet kunne blive en stor succes. Der var mange, som løb alt og mere, end de kunne, og havde fundet sig diverse sponsorer som forældre, bedsteforældre, kolleger, venner og endda firmaer. Alle pengene vil komme børnene til gode, idet såvel skolen som daginstitutionen vil bruge sponsorpengene på legepladserne, der begge kan bruge en kærlig hånd og noget nyt legetøj/redskaber.

Forældrene var flittige til at komme med sund og lækker mad til sportsfolkenes buffet, række de tørstige løbere en tår vand undervejs og stå post sammen med lærerne, så sikkerheden kunne garanteres.

Flittige medarbejdere

Daginstitutionens medarbejdere var flittige i selve løbet sammen med børnene, nogle fik lidt lange arme, andre lange tunger. Mange af de ældre institutionsbørn blev nemlig mægtig imponeret af skoleeleverne og jagtede efter dem i løb.

Måske bliver dette til en ny og god tradition, hvor en stor fælles påskeafslutning giver god fælles energi?

Samtidig kan der på denne måde samles penge til vigtige fremtidige projekter, som ikke er indeholdt de almindelige budgetter.

Vi får at se...

Afsluttende skal der lyde en stor tak til alle, som har været så aktive deltagere på forskellig vis.

Morlyn Albert,

daginstitutionsleder