3. lejrskole

I slutningen af maj var vi på lejrskole i Vesterled. Vi har oplevet mange sjove og spændende ting. Vi gik en tur til sømærket og bagefter videre til det hemmelige sted. Vi tog en tur til Hvide Sande, hvor vi gik ud på en lang mole, kiggede på en bunker og hvor vi fik lov til at shoppe i de butikker der var i gågaden. Vi gik hjem langs stranden ... det var en tur på ca. 8 kilometer! Var vi glade, da vi var kommet hjem!!! (Puh!) Den sidste udflugt gik til Abelines Gård. I vores fritid hyggede vi på værelserne, legede med vores kammerater og de fine ting på stedet, gik en tur til stranden, spillede rundbold eller Kubb. Om aftenen mødtes vi for at skrive vores rejsedagbog og for at synge aftenssange sammen med 1. klasse, som jo også var med på lejrskole.

3.klasse og JP