Skolefotografen tager billeder

Kære forældre,

nu har vi igen en aftale, så vi kan "skolefotografere" alle vore elever.

Som I kunne se her på siden vil fotofirmaet EUROFOTO fotografere tirsdag den 13.10.2015 alle vore elever enkeltvis og lave klassebilleder af alle klasser med deres klasselærer.

Det er helt op til forældrene, om man ønsker at købe billederne. Vi har fået en aftale om at der tilbydes en grundpakke, indeholdende 1 portræt 13 x 18, 2 portrætter 9 x 13, 8 pasfotos, 16 små klisterbilleder (til fx buskortet) og et klassebillede for i alt 10,00 €.

Klassebilledet er gratis.

Kort tid efter fotograferingen vil billederne blive leveret til skolen, hvor forældrene efter gennemsyn kan beslutte, om de vil give købe billederne.

Evt. efterbestillinger vedr. flere billeder eller andre formater/nøgleringe etc. sker direkte til fotofirmaet på en ordreseddel vedlagt billederne.