Emnedag min krop

Den 15. oktober vil 1.-3.klasse beskæftige sig med krop og sanser på forskellige måder. Programmet for de enkelte klasser er følgende:

 

1. klasse                              Kroppen og sanserne

Vi arbejder med de 5 sanser for at øge forståelsen af "mig selv". Jeg kan se, jeg kan smage, jeg kan lugte, jeg kan høre, og jeg kan føle.                                                                         

Elly Kristensen

2. klasse                                Musik og bevægelse

Vi vil lytte til musik, bevæge os til musik og male til musikken. Tag noget praktisk tøj på, da vi skal male!

Anne Schildt og Michael

                                                                                                              

3. klasse                              Byløb i Frederiksstad

Tredje klasse vil gå en tur igennem Frederiksstad for at lære den bedre at kende.

Martin Hölling

4.-6. klasse                          Syng Dansk Dag i Bredsted                    

4.-6. klasse tager til Bredsted hvor de sammen med børn fra de danske skoler i Bredsted, Husum, Treja og Tønning underholder med dansk musik og synger danske sange. I tilfælde af regnvejr finder arrangementet

sted indendørs.