Indskoling 2015

Det var med spændte minerglæde og forventning 10 børn blev indskolet  Hans Helgesen Skolen i tirsdags.

Det store fremmøde af forældrebedsteforældregudmødre/ fædre og venner vidnede om dagens storebetydning.

Skolebørnene sang „ I østen stiger solen op i skolegården.

Blæksprutten dannede rammen om højtideligheden, fordi gymnastiksalen ikke kunne bruges.

Efter en velkomst og  indskolingstale fik den nye 1. klasse overrakt gaver fra SSF, Skolen og de øvrige klasser.

Ideen med venskabsbørn blev introduceret og venskabsbånd blev bundet på håndleddene.

Derefter kunne venskabsbørnene og klasselærer Elly Kristensen føre de nye elever ind i deres klasse.

Skolebørnene dannede spalier på gangen, mens de sang vores velkomstsang.

Mens 1. klasse havde deres første time med Elly kunne gæsterne nyde Marthas boller og jordbærsyltetøj.

Der var festligt dækket i skolekøkkenet. En stor tak til Martha, Bärbel og Thea.

En festlig og glædelig dag for Hans Helgesen Skolen.