5. klasses "lille" klasserejse til Tønning

Torsdag den 11.06. skulle vi som sædvanligt starte i skolen kl 7.40. Men vi havde meget at slæbe den morgen, fordi al bagage til turen skulle komme med. Vores skoledag sluttede kl 12.10 og kontaktforældrene Sandra, Anja og Mirjam ventede på os. Vi kørte i privatbiler og havde en trailer med til bagagen. Ankommet på Uffeskolen, gik vi straks over til gymnastiksalen, hvor vi indrettede vores sovepladser. Den ene side af gymnastiksalen indtog drengene og den anden pigerne. Eftermiddagen gik med hygge på sportspladsen, vi spiste dejlige kager, bl.a. en drømmekage og en æblekage, vores madpakker, spillede rundbold og kom rundt på skolen. Nogle havde deres longboards med og måtte køre på skolegården.

Hen mod kl aftenen fik vi aftensmad: nudler med tomat- eller kødsovs. Det var rigtig super, at vi måtte bruge skolens køkken. Da køkkenet så var ordnet, måtte vi skynde os. På aftenens program stod der: shopping i Rossmann og selvfølgelig som vigtigste punkt, en guidet tur i Multimar Wattforum. Vi havde en sympatisk guide, som forklarede tingene rigtig godt. Det var lidt spændende fordi vi var den eneste gruppe i hele Multimar.

Inden vi kunne falde til ro om aftenen på skolen, hyggede vi os lidt endnu og pigerne fik et lille sminkekursus.

Fredag den 12.06. startede med en lækker morgenmad. Vi havde bestilt rundstykker nede i byen, og de var bare så lækre. Vores klasselærer Sybilla var nødt til at tage en hurtig tur til HHS for at afholde et møde, men da hun så endelig var tilbage igen, gik vi ned til Ejderstranden. Billederne siger alt. Alle klassens elever og de voksne havde en kanon dag. Uffeskolens 5./6. kl og skolelederen Horst var lidt af tiden med os.

Det vi lige vil nævne til sidst: vi fik godt af de to bedste dage indtil det tidspunkt i 2015. Tak for en sej og dejlig tur.

På klassens vegne, Lara