6.kl i Heide Park Soltau

I går var 6. klasse på udflugt til Heide-Park sammen med elever fra Uffe-Skolen i Tønning.

De tog tidligt afsted om morgenen og var i Heide-Park efter en køretur på 2,5 – time. Vejret var dejligt. I grupper gik de rundt i parken og afprøvede ”Flug der Dämonen“, „Colossos“, ”Krake” og mange andre spændende attraktioner gang på gang. Godt de ikke fik det dårligt efter så mange hurtige omgange. Pirat-showet om eftermiddagen tillod en rejse tilbage i året 1736, hvor to kaptajner kæmpede hård mod hinanden. Artistisk raffinerede kunst, god skuespil og mange special effects gjorde stykket til en smaddergod oplevelse.

Sent på eftermiddagen fik de købt en pose slik til hjemrejsen og drog glade og fornøjet hjem igen.