3.kl. på skolebeøg i Danmark

I torsdags kørte 3. klasse sammen med dansklæreren og nogle forældre til Deutsche Schule Pattburg for at besøge deres pennevenner fra 3. klasse. Det var første gang eleverne skulle møde hinanden i virkeligheden. Hele klassen glædede sig rigtig meget til at komme afsted.

I Padborg sad hver elev sammen med sin penneven og nød en dejlig morgenmadsbuffet. Derefter var der pause, hvor alle var ude og legede på skolegården. Efter en spændende interview- og præsentationsrunde, hørte Hans Helgesen-eleverne noget om det tyske mindretal i Danmark. Padborg-eleverne hørte ligeledes noget om det danske mindretal i Tyskland.

Til sidst havde alle mulighed for at lege på skolegården inden der blev taget afsked. Padborg-eleverne lovede at skrive inden deres sommerferie starter om tre uger.