6.klasses overnatning på skolen

Fra den 27.2. – 28.2. overnattede 6. klasse på skolen.

Vi mødtes sent på eftermiddagen og indrettede os på værelserne. De fleste ville sove i gymnastiksalen. Efter en god aftensmad med tagselvbord og massevis af frikadeller, gjorde vi klar til disko i formningslokalet. Godt humør, vennerne, fede beats, et lysanlæg og en røgmaskine gjorde, at vi vil huske arrangementet som en rigtig dejlig oplevelse.

Efter disko skulle der være nattero. Den aftale kunne vi dog ikke overholde i første omgang. Vi spillede ”Wahrheit oder Pflicht” og ”Flaschendrehen”. Dette medførte, at vi grinte og råbte lidt for højt i klasselærerens øjne. Hun satte en stopper ca. kl. 2 om morgenen og placerede sin madras mellem gymnastiksalen og 2. klasse. Nu var der heller ingen af os, der kunne gå frem og tilbage mellem rummene. Øv! Eleverne hyggede på værelserne og fik da i hvert fald to timers søvn.

Til morgenmad fik børnene igen et dejligt tagselvbord med friske rundstykker, frugtsalat, røræg, bacon og meget mere. Og selvom alle var meget trætte, nød man at sidde sammen, at spise og at hygge.

Tak til klasselæreren og de forældre, der hjalp til.