Emnedage "min krop"

I de sidste dage inden efterårsferien vil hele skolen beskæftige sig med krop og sanser på forskellige måder. Programmet for de enkelte klasser er følgende:

1.klasse- Kroppen og sanserne

Vi arbejder med de 5 sanser for at øge forståelsen af "mig selv". Jeg kan se, jeg kan smage, jeg kan lugte, jeg kan høre, og jeg kan føle.

Elly og Jessica

2. klasse- Musik og bevægelse

Vi vil lytte til musik, bevæge os til musik og male til musikken. Tag noget praktisk tøj på, da vi skal male!

Ulrike og Anne

3. klasse- Sjov og bevægelse med kroppen
Tredje klasse vil beskæftige sig med orientering ved kort og kompas i Frederiksstad. Der vil finde små orienteringsøvelser sted og afholdes små, skattejagtslignende orienteringsløb.

4. klasse-Sport og bevægelse

Vi laver meget sport med megen bevægelse. Husk sportstøj til indendørs og udendørs brug.

Frederik

5. klasse- Stomp og Jumpstyle

Vi vil ”jumpe” og slå på tønder i takt. Husk at tage gode idrætssko på J og tag en god madpakke med.

Sybilla og Bjørn

6. klasse- Kr­op og energi

I emnedagene vil vi forsøge at finde ud af, hvordan kroppen reagerer, når den anstrenger sig. Der bliver snakket om ” god og dårlig” energi. Vi vil lave mad med god energi, og noget som forbrænder hurtigt. Der bliver tid til praktisk og teoretisk arbejde.

Michael Rüscher

Hver dag starter med et lille motionsløb for alle elever og lærere!

Den 8.oktober og 9. oktober slutter skolen kl. 12.15 for 2.-6. klasse og kl. 11.15 for 1. klasse.

SFO har normale åbningstider.