Sommerferie

Så er vi nået dertil, hvor eleverne sendes på en lang og forhåbentlig varm sommerferie. :-)

 

Vores 6. klasse havde deres obligatoriske halløj-dag på skolen og selv om de næppe alle vil indrømme det, er det ud over at være en festlig afslutningsdag, også en smule vemodigt at sige farvel,både for elever og lærere.

 

Ikke kun elever forlader skolen, når skoleåret er

slut. I år stopper Marianne, der efter 34 år på skolen har valgt at gå på pension. Tusind tak til dig for det arbejde og de kræfter, du har lagt på skolen. Nyd dit otium.

 

Når nogen forsvinder, kommer der nye til. Skolen har fastansat vores årsvikar Sybilla og Jessica, som bliver årsvikar for kommende skoleår. Jessica vil blive præsenteret den første skoledag efter sommerferien.

 

Alle ønskes en god sommer. Vi ses igen mandag den 25. august kl. 7.40..